Pages

19/03/2013

Minikokoiset juustokakut


Tässä tulee herkullinen jälkiruokavinkki! Jos haluat ihanan pienen jälkiruuan, voit tehdä minikokoisia juustokakkuja muffinivuokiin. Pohjan saat keksistä, päälle juustokakkutaikinaa ja herkut uuniin. Helppoa kuin heinän teko!

Tarvitset:

12 kpl muffinivuokia

Pohja:
Keksejä (minä laitoin dominoita, joista kiepautin puolikkaat erikseen)

Juustokakkutaikina:

200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl maustamatonta jogurttia
0,5 sitruunan mehu
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 muna

Koristeeksi tuoreita marjoja tai hedelmiä

Sekoita taikinan ainekset keskenään. Aseta yksi keksi jokaiseen muffinivuokaan ja kaada taikina päälle. Paista uunissa 175 C asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes kakut ovat valmiita. Anna jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua. Koristele marjoilla tai hedelmillä.

Gluteenittoman saat tästä käyttämällä gluteenittomia keksejä.




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...