Pages

10/06/2012

Lohileivät veneretkelle




Lohileivät sopivat erinomaisesti matkaevääksi veneretkelle. Palan painikkeeksi rieslingiä ja makuelämys hipoo täydellisyyttä. Näiden leipien salaisuus on se, että niissä on paljon hömpettä. Eli älä säästele täytteiden kanssa. Kun vaikuttaa sille, että nyt on hyvä määrä täytettä, niin pistä vielä vähän lisää. Kauniita eväsleipiä saat,  kun leikkaat leipien reunat suoriksi ja viimeistelet pikkupaketit narulla ja rusetilla.

Täydelliset eväsleivät syntyvät seuraavista aineista;

Ruisleipää
savulohi-piparjuuri tuorejuustoa
graavilohta
tilliä
kurkkua
kevätsipulia
keitettyä kananmunaa

Levitä leiville reilusti tuorejuustoa jonka jälkeen kaikkia täytteitä aina yksi kerros kerrallaan. Kääri valmiit leivät tuorekelmuun ja pistä jääkaappiin painon alle. Voit kasata painoa päälle esimerkiksi maitopurkeista tms. Kun retkelle lähdön aika koittaa, leikkaa leivistä reunat pois, kääri ne leivinpaperiin/voipaperiin ja koristele nauhalla.





Lohileipiin laitetaan reilusti täytettä.


 Riesling, lohileivät ja meri.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...