Pages

04/06/2012

Linssipata

Tämä nopea ja helppo ruoka on pelastanut monesti iltapäiväni. Työpäivän jälkeen ei jaksa nälkäisenä lieden ääressä seistä, mutta tällä ohjeella ruoka on pöydässä parissakymmenessä minuutissa. Lisäplussaa runsaasta proteiinista ja kuidusta.

Keitä desi vihreitä linssejä runsaassa vedessä. Keittoaika on yleensä 20 minuuttia. Voit halutessasi laittaa keitinveden joukkoon liemikuution.

Silppua pari valkosipulin kynttä sekä kolme pientä punasipulia. Kuullota ne pannulla ja lisää joukkoon jauheliha ruskistumaan. Kumoa pannuun pussillinen vihannessuikaleita. Mausta chilillä maun mukaan ja pienellä hyppysellisellä mustapippuria. Valmis!

Jauhelihan sijasta voit käyttää vaikkapa katkarapuja tai soijarouhetta.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...