Pages

10/04/2011

Parsasalaatti

Jääkaapista löytyi nippu parsaa ja edelliseltä aterialta ylijääneitä perunoita - päivällinen oli sitä myöten selvä; parsasalaattia! Siinä maistuu kevät ja sopii hyvin esimerkiksi lohen kanssa. Tähän salaattiin tuli:

lollo rosso salaattia
keitettyjä perunoita
vihreää parsaa
punasipulia
suolaa
mustapippuria
omenaviinietikkaa
oliiviöljyä
sitruunaa

Ensin parsa pilkotaan ja keitetään n. 5 minuutin ajan. Parsan kypsyessä pilkotaan valmiiksi keitetyt perunat paloiksi ja punasipuli renkaiksi. Kun parsa on kypsynyt se sekoitetaan salaatin, perunoiden ja sipulin kanssa kulhossa. Makua antamaan lisätään n. puolikkaan sitruunan mehu, 1 rkl omenaviinietikkaa, oliiviöljyä sekä suolaa ja pippuria. Helppoa ja herkullista!

You can make a really nice salad of green asparagus and cooked potatoes. It takes about 5 minutes to cook the chopped asparagus. While the asparagus is being cooked, you can add the potatoe chunks, red onion rings and lettuce into a serving bowl. Add chopped asparagus and lemon juice -about a half of a lemon, viniger, some olive oil and salt and pepper. Serve the salad for instance with salmon -light and fresh! Can you imagine more springlike dish than this?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...